Prins Motoren

Groot in kleine motoren; Kubota is één van de grootste fabrikanten van dieselmotoren voor industriële toepassingen. Prins Motoren BV is de divisie van Prins Maasdijk die met trots importeur is van Kubota motoren voor Nederland en daarbuiten.

De grote voorraad aan motoren biedt machinefabrikanten de mogelijkheid om de beste motor van de wereld ook snel toe te verkrijgen. Levertijd is vaak de volgende dag. Naast Nederlandse machinefabrikanten is Prins Motoren er zeer trots op dat zij Atlas Copco België en zelfs de Spaanse generator bouwer Gesan tot haar cliënten mag rekenenen

Prins Maasdijk beschikt over een grote hoeveelheid voorraad nieuwe dieselmotoren, benzinemotoren en gasmotoren, die allen voldoen aan de laatste emissie voorschriften. Daarnaast kunnen alle benodigde onderdelen uit voorraad geleverd worden.

Omdat de motor een essentieel onderdeel is van veel machines en de ontwikkeling als één geheel plaats vindt, heeft Prins Motoren engineers en constructeurs in dienst die samen met de machine fabrikant de applicatie helpen te ontwikkelen. Hierbij horen ook uitgebreide testen al dan niet in de eigen test werkplaats met vermogensbanken.