Introductie Prins Tiger XL-E

Maasdijk
27 september 2018

Van woensdag 3 oktober om 10:00u tot en met vrijdag 5 oktober 18:00u is Prins Maasdijk (gedurende de openingstijden) aanwezig op de internationale vakbeurs Groot Groen in het Brabantse Zundert.

In samenwerking met standhouder Pinxteren Mechanisatieservice uit Achtmaal is op deze internationale vakbeurs voor de boomkwekerij de nieuwste Prins Tiger te zien.

De nieuwste ruwterrein vorkheftruck van Prins Maasdijk uit de Tiger-serie is de XL-E in een vierwiel uitvoering. Vooral de vraag vanuit de markt om een elektrisch aangedreven vierwieler heftruck, na de introductie vorig jaar van de driewieler, was reden om deze truck te gaan fabriceren.

Optioneel is de elektrische vorkheftruck te leveren met een Lithium-Ion batterij, hiermee wordt de heftruck nog lichter. Het accupak fungeert grotendeels als contragewicht. De truck heeft een hefvermogen van 1000 kg.

De heftruck is in de stand van Pinxteren met nummer G079 te aanschouwen. Onze aanwezige adviseurs staan klaar om uw vragen over deze laatste Prins-telg te beantwoorden. Tot ziens in Zundert.