Speciale mast, compacte machine

Waddinxveen
14 augustus 2018

Bij Roveg in Waddinxveen spreken ze wel 16 talen. Het bedrijf is dan ook een internationaal knooppunt voor producten van over de hele wereld. Van tomaten tot sinaasappels uit Europa tot bosbessen en mango¬ís uit Oceanië. Van ananas tot grapefruit uit Afrika, van gember tot knoflook uit Azië en van papaja tot mandarijnen uit Zuid- en Noord-Amerika.

Roveg in gespecialiseerd in het leveren van mixladingen van deze producten voor supermarkten, de groothandel, cateringbedrijven en onder meer hotelketens.

Op de locatie aan de Nijverheidsweg is het een komen en gaan van verse producten en die staan niet allemaal op pallets op de grond. Diverse producten staan wel op meer dan zes meter hoogte. Dit vereist speciale apparatuur.

Prins Maasdijk levert deze week aan Roveg een twee ton Cesab vorkheftruck, de Cesab B320 om precies te zijn. Wat deze truck zo bijzonder maakt is de speciale quattro mast. Deze 4-delige mast resulteert in een doorrijhoogte van 2340 mm en de hefhoogte reikt tot 6700mm. Een hele speciale mast op een hele compacte machine dus.