Inmesol noodstroomaggregaten naar Senegal

Maasdijk
22 juni 2018

Van Oers United is een producent en leverancier van verse groenten. Het bedrijf heeft vestigingen in Ridderkerk, Heinenoord, Wervershoof en Heerle. In Dinteloord is een nieuwbouwproject gaande.
De locaties waar Van Oers teelt beperkt zich niet tot Nederland, ook in Marokko en Senegal worden groenten gekweekt.

Ook op de productielocatie in Senegal is een goede noodstroomvoorziening noodzakelijk. Met enige frequentie valt het elektriciteitsnet in het West-Afrikaanse land uit en daarom werd gezocht naar een betrouwbare back-up oplossing voor elektriciteit.

De noodstroomoplossing werd gevonden in de aggregaten van het merk Inmesol. De modellen Inmesol IVV-300S en Inmesol IVV-400S zijn vorige week vanuit Maasdijk vertrokken naar een Van Oers locatie om vanaf daar richting Senegal te worden verscheept.

De generatorsets leveren respectievelijk 300 kVA en 400 kVA continue vermogen en zijn met speciale luchtfilters aangepast om in een stoffige omgeving hun werk te kunnen doen.

De goede onderlinge samenwerking bij eerdere leveringen door Prins Maasdijk was mede de reden om voor deze zwaargewichten (4000 en 5000 kg) te kiezen.