Onderdelenmagazijn op de schop

Maasdijk
4 september 2017

Aan het begin van de zomer nam Prins Maasdijk Hal 6 in gebruik. Deze hal grenst aan de bestaande gebouwen van Prins Maasdijk. De groei van de onderneming beperkt zich niet tot extra vierkante meters en voorraad, maar ook op het personele vlak (op moment van schrijven is er tevens een vacature: ASSISTENT MANAGER INKOOP & LOGISTIEK).

De kantoren van de service en logistieke medewerkers zijn aan de krappe kant. Uitbreiding van het magazijnkantoor beïnvloed de breedte van de looppaden in het magazijn dus ook daar moest het nodige op de schop.

Er was dus aanleiding genoeg om het onderdelen magazijn afgeladen met reserve onderdelen voor de Prins heftrucks en overige intern transportmiddelen, van merken zoals Cesab , Toyota, Lafis, Atlet en Tennant, opnieuw en handiger in te delen.

Het magazijn van Prins Maasdijk herbergt ook duizenden Kubota-motor onderdelen en ook die hebben een nieuwe locatie gekregen. Nu het magazijn op orde is kan begonnen worden met de volgende fase: het aanpassen van het magazijnkantoor.