Bij Prins Maasdijk geen zomervakantie !?

Maasdijk
23 juni 2017

Prins Maasdijk heeft recent Hal 6 in gebruik genomen aan de Maasambacht in Maasdijk en daar stroomt het vol met nieuwe machines. Wegens de alsmaar stijgende vraag naar vorkheftrucks in de Prins Tiger uitvoering zijn er zojuist 20 nieuwe Cesab heftrucks gearriveerd. Deze basis machines kunnen worden omgebouwd naar iedere gewenst Prins Tiger model.

Voor een totaal overzicht van de Prins Tiger serie verwijzen wij u graag naar deze overzichtspagina met Prins Vorkheftrucks.

Er arriveerde meer uit de Cesab fabriek. Ook de voorraad Cesab opstap elektro pallettrucks en achterloop pallettrucks is flink uitgebreid en zijn dus uit voorraad leverbaar. Diverse maten pallettrucks staan nu gereed voor verkoop.

De Cesab P216 is een pallettruck in meeloop uitvoering met een capaciteit van 1600 kg. De truck beschikt over een pincode inlogsysteem en heeft een rijsnelheid van 6 km/u. De pallettruck wordt geleverd met een energiezuinige lader.
Het sterkere broertje van de P216 is de Cesab P218 met een hefcapaciteit van 1800 kg. Ook deze machine heeft het pincode inlogsysteem en is ook voorzien van 10 programmeerbare rijpprogramma's en uiteraard de energiezuinige lader.

Een elektrische of elektro pallettruck met platform is de Cesab P320. Deze zogenoemde opstapper heeft een opklapbaar bestuurdersplatform en is uitermate geschikt voor het laden en lossen in krappe ruimtes, zoals in de laadruimte van vrachtwagens.
De Cesab P320 pallettruck tilt maar liefst 2000 kg en kent drie rijsnelheden van 6, 8 en 10 kilometer per uur.

Evenals de modellen P216 en P218 wordt de elektropallettruck geleverd met 10 rijprogramma's, een pincode inlogsysteem en een hoogfrequent, energiezuinige lader.

Is uw interesse gewekt? Kom kijken in Maasdijk, bel of email voor een afspraak of voor meer informatie.