Johan Ipenburg 50 jaar

Maasdijk
14 april 2017

Op 14 april 1967 staat in de krant dat de autoverkoop weer op het niveau van 1965 is. Bron is de RAI die dan schat dat er meer dan 250.000 auto’s verkocht gaan worden. Hoeveel Landrovers het betreft daarvan werd geen melding gedaan. Anno 2017 is de verkoop van auto’s bijna verdrievoudigd.

Er was meer belangrijk nieuws op 14 april 1967: Johan Ipenburg werd geboren. Het jonge ventje van toen viert vandaag zijn 50e geboortedag thuis in familiekring. Eerder deze week lieten de collega’s het natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. In de Dordtse Amstelwijck verscheen een Prins vorkheftruck in de voortuin en aan de vorken bungelde een rollator met Landrover logo en de tekst "I lost my way completely after my 50th birthday, please assist!!", een vrolijke bijdrage van de Britse collega’s.

Johan, die de afgelopen jaren een enorme passie voor Landrovers ontwikkelde, werd vanwege zijn 50e verjaardag ook aan de Tuindersweg in Maasdijk in het zonnetje gezet. Er was taart, diverse cadeaus met een knipoog, felicitaties en natuurlijk stond Abraham op het terrein.

Het voltallige personeel wenst Johan een fijne verjaardag, happy birthday en veel geluk en gezondheid voor de volgende 50 jaar!