Schone vloer in de bakkerij

Maasdijk
27 maart 2017

In alle vroegte, als het merendeel van het Westland nog moet ontwaken, zijn de bakkers van Bakkerij van den Berg al aan het werk. Sinds 1879 wordt in dit familiebedrijf brood gebakken. Het assortiment is in al die jaren flink uitgebreid met ovenheerlijk banket, zoete en hartige snacks en chocolade.

Waar gehakt wordt vallen spaanders, waar gebakken wordt stuift wat meel. Hygiƫne is essentieel tijdens het vervaardigen van al die broden en lekkernijen.

Toen bleek dat de Tennant T3 schrobzuigmachine aan vervanging toe was, behoefde er niet lang nagedacht te worden dat de opvolger opnieuw een Tennant moest zijn.

Bij Bakkerij van den Berg uit Maasdijk werd nu gekozen voor de Tennant T300 eco. Deze achterloop-schrobzuigmachine staat bekend om zijn hoge prestaties en consistente schoonmaak resultaten voor bijna elke harde vloer. De ec-H2O NanoClean technologie beperkt het waterverbruik en is uitermate geschikt de werkvloer van de bakkerij schoon te houden.

Compleet met insta click borstels en schrobpads is de nieuwe schrobzuigmachine vorige week geleverd aan de bakkerij gelegen aan de Derde Hoeve.