Uitbreiding aanbod standaard common rail Kubota motoren

Maasdijk
11 augustus 2016

Vanaf mei 2016 is het standaard assortiment stage 3B motoren van Kubota uitgebreid.

Het assortiment is nu uitgebreid met de V2403-CR-TE4B-SU ( 48,6 KW @ 2700 Rpm). De V2403-CR-TE4B-SU motoren zijn ( net als de 07-serie CR-T motoren ) stage 5 ready, dit houdt in dat bij de nieuwe emissie eis (stage 5 2019 ) de motor niet zal veranderen. Doordat de motor standaard is voorzien van alle emissie gerelateerde delen is er geen uitgebreide inbouw goedkeuringstest nodig als de motor ingebouwd is.

De inbouw goedkeuring kan meestal afgerond worden binnen 1 a 2 dagen wat de motor uitermate geschikt maakt voor machinebouwers die geen serieproductie hebben maar soms een enkele machine bouwen. Prins Maasdijk verzorgd deze inbouw goedkeuring gratis. De V2403-CR-TE4B-SU is verkrijgbaar in onderstaande uitvoeringen:

  • V2403-CR-T incl DPF, kabelboom en Pto aansluiting op het distributiedeksel
  • V2403-CR-T incl DPF, kabelboom excl Pto aansluiting
  • V2403-CR-T incl DOC, kabelboom en Pto aansluiting op het distributiedeksel
De motor heeft een compacte afmeting waardoor de motor uitermate geschikt is voor inbouw in een diversiteit aan applicaties. Voor bovenstaande motor zijn ook diverse accessoires leverbaar, zoals bijvoorbeeld: hydrauliek pomp adapter, bedieningspaneel en radiateur.

Voor meer informatie kunt u kijken bij ons motoren overzicht u kunt contact opnemen met de afdeling Motoren van Prins Maasdijk.