Prins Forklifts UK nieuwe en zelfstandige onderneming in Kent United Kingdom

Lympne - Kent UK
23 juni 2016

Sinds deze maand is in het Britse Kent een nieuwe onderneming actief; Prins Maasdijk BV heeft een Engelse vestiging opgericht Prins Forklifts UK.

Vanuit dit nieuwe bedrijf zullen niet alleen de bekende Prins heftrucks maar ook de andere industriële heftrucks en magazijn machines verkocht en verhuurd worden. Natuurlijk gaat dit niet zonder een reparatie dienst. Hiervoor zijn dan ook twee zeer ervaren monteurs aangetrokken.

Prins Forklifts UK gaat als zelfstandige vestiging opereren onder de vlag van Prins Maasdijk. Er is een crew aangetrokken met jarenlange ervaring in de heftruck branche en allemaal zeer bekend in het zuidelijke gelegen Kent.

Mark Dorman is als Managing Director verantwoordelijk voor de onderneming en verkoop van de trucks. Clive Richardson heeft de belangrijke taak alles gladjes te laten verlopen als Operations Manager en Andy Whyatt is verantwoordelijk voor de after-sales, service en levering van reserve onderdelen.

De eerste machines; Prins-, Cesab- en Toyota heftrucks, zijn inmiddels gearriveerd en ook al weer bij klanten ingezet. Prins Maasdijk wenst de nieuwe Engelse collega’s heel veel succes.