Nieuwe intern transport vloot voor Van Geest Internationaal

De Lier
6 juli 2015

Van Geest International en Prins Maasdijk, twee bedrijven in het Westland die kwaliteit altijd voor op stellen, hebben elkaar weer gevonden.

Van Geest International is gespecialiseerd in de import en export van groenten en fruit. De producten komen uit alle delen van de wereld naar de vestiging in De Lier en worden vandaar ook weer aan de klanten geleverd. Haast onnodig te vermelden dat het transport van deze bederfelijke waar efficiƫnt en bedrijfszeker moet plaatsvinden. Voor de nieuwste machines van de intern transport vloot heeft Van Geest onlangs gekozen voor de machines van Prins Maasdijk.

Prins Maasdijk importeert heftrucks en elektropallettrucks van Cesab, onderdeel van de Toyota / BT groep, en levert deze uiterst betrouwbare machines bij veel bedrijven die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Onlangs dus ook aan de firma Van Geest. Afgelopen week zijn daar 14 nieuwe Cesab opstap pallettrucks en een Tennant veegmachine geleverd.

De keuze is op deze elektrische pallettrucks gevallen vanwege de betrouwbaarheid, concurrerende prijs en het comfort voor de bestuurders. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de nieuwe samenwerking.