AC Kubota powered generatorset zorgt voor rust op bouwplaats

Maasdijk
9 juni 2015

Kraanverhuurder Boekestijn ontvangt steeds meer opdrachten waarbij de medewerkers één of meerdere nachten op locatie moeten verblijven. Zo is Kraanverhuur Boekestijn uit Maasland ook betrokken bij de bouw van en onderhoud aan windturbineparken op soms afgelegen locaties.

Om de kraanmachinist en verdere bemanning op de bouwplaats een zo comfortabel mogelijke rustplaats te bieden zijn er speciale units gebouwd die meegaan naar het bouwproject. Deze units zijn compleet voorzien van een keukenblok met koelkast en slaapbank. De units hebben een eigen accupack als energievoorziening, waarbij sommige units zijn voorzien van zonnepanelen. De meest recent gebouwde unit is uitgerust met een AC3500DEi generatorset geleverd door Prins Maasdijk. Deze aggregaat is een 230 volt en 3 kVA luchtgekoelde set met een één cilinder Kubota OC60 motor.

Zwaar transport, lichtgewicht generatorset

De AC Kubota powered generatorset is geplaatst in de trailer en reist mee met de ballastgewichten, kabellier-unit , stempelplaten en de mobiele rustplek. We wensen de firma Boekestijn veel succes met deze Kubota oplossing!