Prins Pitbull minishovel

Maasdijk
1 maart 2021

Prins Maasdijk heeft haar assortiment uitgebreid en is dealer geworden van Pitbull minishovels. De in Nederland geproduceerde compact loaders voorzien van een hydrostatische aandrijving zorgen voor een grote overbrenging van kracht. De hydromotor drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan, in combinatie met de elektrisch verstelbare rijmotor resulteert dit in een traploze opschakeling.

De Pitbull minishovel is uiterst stabiel, dit is gerealiseerd door de knikbesturing te voorzien van een star knikpunt uitsluitend bedoeld om te sturen. Het rijcomfort en de stabiliteit wordt bereikt door de pendelende achteras. De vier wielen blijven praktisch altijd in aanraking met de ondergrond, ook bij het nemen van bochten of het knikken met de lading aan de voorkant.

De giek van de Pitbull minishovel is onderscheidend van de concurrentie door toepassing van P-Z kinematica. Zo blijft de last horizontaal en wordt een hoge uitbreekkracht gerealiseerd. Tevens is de giek zo ontworpen dat de bestuurder een zeer goed overzicht heeft.
De miniladers van Pitbull zijn voorzien van een betrouwbare en krachtige 4 cilinder Kubota motor.

Voor meer informatie over deze unieke en krachtige minishovels kan de website www.prins-pitbull.nl bezocht worden en/of kunt u contact opnemen met de verkoopadviseurs van Prins Maasdijk via telefoonnummer 0174-257500 of email info@prinsmaasdijk.nl