greep uit Prins Tiger heftruck leveringen mei 2020

Maasdijk
13 mei 2020

Een greep uit de Prins Tiger heftrucks die in de maand mei zullen worden geleverd.

Een Prins Tiger XXL 1.0 vorkheftruck in LPG uitvoering gaat naar Flier Systems in Barendrecht. Deze heftruck is voorzien van een stalen cabine en een onderhoudsvrij 110 Ah 48 Volt accupakket waar een door Flier Systems ontwikkeld uitzetsysteem op gaat werken. Flier Systems is gespecialiseerd in de mechanisatie en automatisering van bedrijfsprocessen in veredelingsbedrijven, plantenkwekerijen en productiebedrijven binnen de groente- en sierteelt.

WTM de Boer Boomkwekerij met vestigingen in Leiderdorp en Boskoop neemt in mei 2020 de vierde Prins ruwterreinheftruck af. De Prins Tiger XXL-E 1.0 met Li-ion accu en led wegverlichting gaat aan de slag bij de kweek van grootschalig sierheesters en vaste planten voor de aanlegmarkt. Het assortiment van WTM de Boer is gecompleteerd met haagplanten in pot en de levering van groene wanden.

Karma Plants uit Bemmel heet binnenkort haar tweede Prins Tiger welkom. Een Prins Tiger XL-E heftruck met een ingekorte mast en een luxe, lucht geveerde stoel zal worden ingezet op de anthuriumkwekerij van Karma Plants.