Logistiek en starters gaan door

Maasdijk
23 april 2020

De maatregelen van de overheid om het Covid-19-virus trachten te beheersen heeft een flinke impact. Niet alle bedrijven zijn helemaal stil gevallen. Ook bij Prins Maasdijk gaat het onderhoud en de service door, zij het met de nodige aanpassingen. Verkopen gaan ook door, immers logistiek Nederland heeft het er maar druk mee om iedereen te bevoorraden.

Een greep uit de recente leveringen: Wesselings Logistics uit Sassenheim, een familiebedrijf sinds 1906, gespecialiseerd in leveranties binnen de BeNelux binnen 24 uur, heeft een door Prins Maasdijk geleverde Cesab R316 reachtruck in gebruik genomen. De reachtruck wordt ingezet in het warehouse van maar liefst 15.000 vierkante meter groot.

Windtmeulen BV, een startende ondernemer uit 's-Gravenzande begint in een zeer moeilijke tijd. Ondanks de zorgen om de economie starten ze hun activiteiten met een door Prins Maasdijk gereviseerde vorkheftruck.

Fresh4U is eveneens gestart als nieuwe onderneming, hun nieuwe vloot met heftrucks en elektropallettrucks poseerde nog eventjes voor de deur van Prins Maasdijk alvorens snel aan de slag te gaan in Den Hoorn.

Prins Maasdijk wenst zowel de 'oude rot' in het vak, als de startende ondernemers veel succes met hun nieuwe intern transportmiddelen en hun onderneming in deze ongewone tijd.
Uiteraard wordt iedereen natuurlijk gezond en succes toegewenst.