Bij kassenbouwer KUBO heft men met gemak 4500 kg tot grote hoogte

Monster
5 maart 2020

Familiebedrijf KUBO gevestigd in Monster is al meer dan 70 jaar actief in de glastuinbouw. KUBO loopt als kassenbouwer voorop met duurzame en unieke innovaties. Men investeert continu in verbeteringen en vernieuwingen van complete kasconcepten tot gevels en roeden met rubber en goten.

KUBO behoort tot de 100 meest toonaangevende ondernemingen in de Nederlandse tuinbouwsector. Om heel precies te zijn; het bedrijf staat op de eerste plaats in de Hillenraad100 !

Voor de realisatie en exploitatie van hoogwaardige kastechnologie zijn ook goede gereedschappen nodig. Voor het interne transport heeft Prins Maasdijk vorige week een Hubtex Max 45 meerweg zijlader mogen leveren aan KUBO. De zijlader heft tot 4 meter nog maar liefst 4.500 kg en is uitgevoerd met HX besturing, wat de bandenslijtage van de volrubber banden zeer sterk verminderd.

Prins Maasdijk wenst de KUBO Group veel succes met deze nieuwe Hubtex zijlader en natuurlijk de felicitaties met het behalen van de eerste plek in de Hillenraad 100 editie 2019.