Heftruck voor pallets vol met pellets

Ryptsjerk
27 mei 2019

Een zeer populaire keuze bij leveranciers voor het vervoer van goederen is het stapelen van de producten op een pallet. Een pallet is veelal gemaakt volgens vaste maten en met een vorkheftruck of pallettruck worden deze transport plateaus snel en efficiënt verplaatst.

Een pallet met houten pellets doet qua uitspraak wellicht denken aan een enorme stapel pallets maar is dat zeker niet. Een pellet is een grote korrel, bijvoorbeeld van samengeperst hout.

Vorige week leverde Prins Maasdijk via partner Themmen Heftrucks Friesland een Prins Sprinter aan het bedrijf Zweedse Pellets gevestigd in Ryptsjerk in de gemeente Tietjerksteradeel.

Zweedse Pellets is leverancier van Zweedse houtpellets veelal gestapeld op houten pallets. De houtpellets dienen als brandstof te gebruiken in pelletkachels.

Nieuwsgierig hoe Zweedse Pellets de Prins Sprinter toepast? Breng een bezoek aan hun nieuws-blog via de url: https://zweedsepellets.com/blog/.

Prins Maasdijk wenst Zweedse Pellets veel succes met de Prins Sprinter, een uiterst wendbare vorkheftruck met een hefcapaciteit van 1000 kg.