Atlas Copco Supplier Award ontvangen

Wilrijk (B)
28 februari 2019

Prins Maasdijk heeft donderdag 28 februari 2019 van Atlas Copco een supplier award ontvangen en daar zijn wij heel erg blij mee. Atlas Copco neemt haar toegepaste Kubota motoren af bij Prins Maasdijk en wij zijn één van de in totaal 500 leveranciers van deze onderneming.

Een select gezelschap van negen leveranciers was uitgenodigd om in de bloemetjes gezet te worden. Vervolgens bleek dat Prins Maasdijk is beoordeeld is als één van de drie leveranciers die het beste voor hun klant zorgt. Dat is een heel mooi compliment voor ons als totale organisatie en daar zijn wij zeer trots op.

Atlas Copco motiveerde de nominatie als volgt: "Nominee in the category Customer Care is Prins Maasdijk. Originally introduced as the dealer for Kubota engines for the Benelux, Prins Maasdijk developed themselves into a true logistic and commercial partner. Currently Prins Maasdijk is an essential link in the process of ordering, importing, and storing the smaller diesel engines and will play an important role in the transition of this range into the latest European Emission Legislation Stage V."