Prins truck in Canterbury Cathedral

Canterbury, Kent, UK
12 februari 2019

De kathedraal van het Britse Canterbury ondergaat sinds 2017 een grondige renovatie. Het project Canterbury Journey zal naar verwachting 5 jaren duren.

De restaurateurs hadden tot voor kort de beschikking over een standaard heftruck, maar dit resulteerde in beperkingen. De ondergrond gaf vooral problemen. De werkplaats is maar deels in beton uitgevoerd en diverse delen van het terrein bestaat uit grasveld. De smalle doorgangen in en om de kerk zorgde ook voor de nodige problemen.

Er werd gezocht naar een oplossing; een compacte heftruck die wel overal over het terrein kan rijden en dan zijn werk kan doen.

De website van Prins Forklifts UK Ltd werd gevonden en toen werd al snel duidelijk dat een Prins Tiger XL de oplossing was voor de bestaande intern transport problemen in en om de kathedraal.

Het budget was beperkt en dat probleem is opgelost door te kiezen voor gereviseerde tweedehands Prins heftruck. Prins Maasdijk feliciteert de collega's in de UK en wenst de restaurateurs in Kent veel succes met de Prins Tiger ruwterreinheftruck.