Laatste Nieuwsberichten Prins Maasdijk

Twaalfeneenhalf jaar Boas bij Prins

Het is alweer 12,5 jaar geleden dat Boas Spaans bij Prins Maasdijk in dienst trad. Vanochtend werd dit gevierd met een lekkere bak koffie en een stuk taart in de open lucht.

Prins Pitbull minishovel

Prins Maasdijk heeft haar assortiment uitgebreid en is dealer geworden van Pitbull minishovels. De in Nederland geproduceerde compact loaders voorzien van een hydrostatische aandrijving zorgen voor een grote overbrenging van kracht. De hydromotor drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan,

Unicarriers UHD 160 reachtruck

Quality Pack gevestigd in een nieuw pand aan de Hooge Zeedijk in Maassluis heeft vorige week een nieuwe Unicarriers UHD 160 reachtruck in gebruik genomen. De reachtruck heft maar liefst 1600 kg en is uitgevoerd met 9600 mm triplex mast.

Kentekenplicht Heftrucks

Wellicht heeft u vanuit de media meegekregen dat de wegenverkeerswet onlangs is gewijzigd en er is een mogelijkheid dat deze wijziging ook voor u van toepassing is.
Vanaf 1-1-2021 moeten nieuwe en al in gebruik zijnde tractoren en Mobile Machines die breder zijn dan 1,

Toyota 5 ton vorkheftruck

Bij Sloepen Centrum Uitgeest is het al winter! De tijd voor de winterstalling van sloepen is al begonnen. Voor dit krachtige precisiewerk was behoefte aan een 5 tonner vorkheftruck om de sloepen in de speciale stellingen te zetten.

Cesab stapelaar S214

Vorige week had Prins Maasdijk het genoegen om drie Cesab stapelaars aan een trouwe klant te mogen leveren. De stapelaars met type aanduiding Cesab S214 heffen 1400kg en reiken tot ruim vier meter, 4755mm om heel precies te zijn.

Joey van der Burg twaalf en een half jaar in dienst bij Prins Maasdijk

Jubilaris Joey van der Burg was gisteren, 1 juni 2020, precies 12,5 jaar in dienst bij Prins Maasdijk. Op het parkeerterrein werden de corona-regels zo veel als mogelijk nageleefd en werd Joey letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Joey werkt al langer voor Prins Maasdijk dan de 12,5 jaar,

greep uit Prins Tiger heftruck leveringen mei 2020

Een greep uit de Prins Tiger heftrucks die in de maand mei zullen worden geleverd. Een Prins Tiger XXL 1.0 vorkheftruck in LPG uitvoering gaat naar Flier Systems in Barendrecht.

Toyota occasion heftruck voor Knijnenburg-Zwirs

Knijnenburg-Zwirs Kassensloop uit 's-Gravenzande is specialist in het herstellen van schades aan kassen en het slopen van kassen. Naast kundig en gecertificeerd personeel staat een zeer uitgebreid machine- en wagenpark ter beschikking. Afgelopen week is daar een 2,