Laatste Nieuwsberichten Prins Maasdijk

van Geel Heftrucks a Prins Holland company

Bij onze collega's in het zuiden is deze week het nieuwe bedrijfslogo aan de gevel gemonteerd. De Prins huisstijl is nu helemaal doorgevoerd in Tilburg! .

overname Van Geel heftrucks

Met trots mogen wij u melden dat Prins Maasdijk de firma Van Geel heftrucks in september jl. heeft overgenomen.

Jan van Dam twaalf en een half jaar in dienst bij Prins Maasdijk

Jan van Dam is 12,5 jaar bij ons in dienst. Hij is bij ons begonnen als Planner Buitendienst en sinds eind vorig jaar bekleed Jan de functie van Technisch Coördinator. Hierin is hij verantwoordelijk voor alles op het gebied van kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid.

Prins Pitbull voor Plomp Funderingstechnieken

Drie weken geleden werd Prins Maasdijk benaderd door Plomp Funderingstechnieken (specialist in het zetten van heipalen), zij waren opzoek naar een machine die verlichting bood voor het zware werk op locatie en op het erf.

training Prins Maasdijk medewerkers

Ook bij Prins Maasdijk richten wij ons op de ontwikkeling van onze collega's. Momenteel ligt de focus op de soft skills, zo worden trainingen als Time-Management gevolgd. Organisatiebreed is in 2019 gestart met de Lean methode.

Prins Pitbull voor Filius Machines

Vorige week hebben wij aan Filius Machines BV een Prins Pitbull mogen verkopen. Filius Machines BV. richt zich op de service en verkoop van machines voor industrie, grondverzet en de bouwnijverheid. Dion Filius richt zich actief op deze markt bij hem in de regio.

Prins Pitbull in de manege

Vorige week mocht Prins Maasdijk de Prins Pitbull minishovel aan een kritische test onderwerpen bij Manege Middenhof gelegen aan de Zuidbuurt in Maassluis. Door de wendbaarheid, kracht,

20000e VA-keur door Prins Maasdijk bij BosDaalen

Begin 2016 is de Veiligheid Arbeidsmiddelen Keur ingevoerd als keurmerk voor mobiele werktuigen en machines in agro, groen en intern transport. De keurmeesters van Prins Maasdijk passen de VA-keur, zoals de gangbare afkorting luidt, dagelijks toe bij haar klanten.

Prins Pitbull Mini Shovel

Tot het assortiment van Prins Maasdijk behoren sinds kort ook zeer krachtige, compacte en veilige mini-shovels. De Pitbull Compact Loader is uniek in zijn soort. De mini-shovel wordt volledig in een hypermoderne Nederlandse fabriek geproduceerd.