Laatste Nieuwsberichten Prins Maasdijk

Prins Pitbull voor Filius Machines

Vorige week hebben wij aan Filius Machines BV een Prins Pitbull mogen verkopen. Filius Machines BV. richt zich op de service en verkoop van machines voor industrie, grondverzet en de bouwnijverheid. Dion Filius richt zich actief op deze markt bij hem in de regio.

Prins Pitbull in de manege

Vorige week mocht Prins Maasdijk de Prins Pitbull minishovel aan een kritische test onderwerpen bij Manege Middenhof gelegen aan de Zuidbuurt in Maassluis. Door de wendbaarheid, kracht,

20000e VA-keur door Prins Maasdijk bij BosDaalen

Begin 2016 is de Veiligheid Arbeidsmiddelen Keur ingevoerd als keurmerk voor mobiele werktuigen en machines in agro, groen en intern transport. De keurmeesters van Prins Maasdijk passen de VA-keur, zoals de gangbare afkorting luidt, dagelijks toe bij haar klanten.

Prins Pitbull Mini Shovel

Tot het assortiment van Prins Maasdijk behoren sinds kort ook zeer krachtige, compacte en veilige mini-shovels. De Pitbull Compact Loader is uniek in zijn soort. De mini-shovel wordt volledig in een hypermoderne Nederlandse fabriek geproduceerd.

Prins Tigers in actie bij kwekerij Salm Boskoop in Portugal

Eind jaren tachtig startte de gebroeders Hans en Paul van der Salm hun bedrijf in Boskoop. Jaar na jaar werd geïnvesteerd in de bouw van kassen, kassenteeltsystemen, plantrobots en afleverlijnen. Begin 21e eeuw startte de teelt van lavendel in Portugal.

Twaalfeneenhalf jaar Boas bij Prins

Het is alweer 12,5 jaar geleden dat Boas Spaans bij Prins Maasdijk in dienst trad. Vanochtend werd dit gevierd met een lekkere bak koffie en een stuk taart in de open lucht.

Prins Pitbull minishovel

Prins Maasdijk heeft haar assortiment uitgebreid en is dealer geworden van Pitbull minishovels. De in Nederland geproduceerde compact loaders voorzien van een hydrostatische aandrijving zorgen voor een grote overbrenging van kracht. De hydromotor drijft twee 12 tons Dana Spicer assen aan,

Unicarriers UHD 160 reachtruck

Quality Pack gevestigd in een nieuw pand aan de Hooge Zeedijk in Maassluis heeft vorige week een nieuwe Unicarriers UHD 160 reachtruck in gebruik genomen. De reachtruck heft maar liefst 1600 kg en is uitgevoerd met 9600 mm triplex mast.

Kentekenplicht Heftrucks

Wellicht heeft u vanuit de media meegekregen dat de wegenverkeerswet onlangs is gewijzigd en er is een mogelijkheid dat deze wijziging ook voor u van toepassing is.
Vanaf 1-1-2021 moeten nieuwe en al in gebruik zijnde tractoren en Mobile Machines die breder zijn dan 1,