Laatste Nieuwsberichten Prins Maasdijk

Zwarte Tiger terreinheftruck in de tent

De Kruijf Tenten B.V. uit het Utrechtse Schalkwijk verhuurt tenten voor onder meer concerten, beurzen, festivals en trouwpartijen. In de begin jaren van het bedrijf werd de oranje witte spantent vervoerd naar feesten op het platteland met een trekker en een aanhanger.

Meelooppallettrucks voor Van Ooijen Groente en Fruit transport

Transportbedrijf Van Ooijen Transport BV vervoert dagelijks groenten en fruit vanaf de veilingen in het Westland naar bestemmingen in België. Het Barendrechtse bedrijf werkt samen met zusterbedrijf Freshgard die in Barendrecht op een oppervlakte van 14.

Vorkheftruck laadt zich op tijdens de koffiepauze

Bij Boomkwekerij WTM de Boer zijn de elektrisch aangedreven Prins Tiger heftrucks niet meer weg te denken. De derde Prins Tiger XXL-E stond recent te Maasdijk al weer klaar voor transport naar het in Boskoop gevestigde bedrijf van Wim en Steef de Boer.

Prins Tiger in Drentse jungle

De Prins Tiger XXL-E is een elektrisch aangedreven vorkheftruck. Een heftruck die geruisloos is, om zijn as draait en dus een zeer kleine draaicirkel heeft. Heftruckchauffeurs vinden deze zeer wendbare vorkheftruck met elektromotor dan ook supergoed rijden.

Heftruck voor pallets vol met pellets

Een zeer populaire keuze bij leveranciers voor het vervoer van goederen is het stapelen van de producten op een pallet. Een pallet is veelal gemaakt volgens vaste maten en met een vorkheftruck of pallettruck worden deze transport plateaus snel en efficiënt verplaatst.

Prins Tiger voor Verkade Beton

Verkade Beton uit Monster is toonaangevend in het realiseren van betonprojecten voor de glastuinbouw. Zij zijn specialist om met een betonvloer het fundament te leggen voor glastuinbouwbedrijven en industriële ondernemingen.

Still vorkheftrucks uit Maasdijk

De Europese marktleider van vers geperste fruitsappen is Fruity Line gevestigd in Ochten. Fruity Line is de nummer 1 trendsetter in koud geperste dranken en beschikt over een gepassioneerd en creatief team om de concurrentie een stap voor te blijven in een snel groeiende markt.

schrobveegmachine Tennant T16 tussen de tomaten

Het familiebedrijf Schenkeveld Tomaten kweekt in Schipluiden, Den Hoorn, De Lier en in Rijsenhout. De laatstgenoemde en meest recente tuin heet Schenkeveld Schiphol. Het is de ambitie van Schenkeveld om te groeien tot een tomatenkwekerij die tot de top 5 van Nederland behoort.

Wijder zetten van de Duitse hortensia

In de Duitse deelstaat Nedersaksen, in de regio Oost-Friesland is het bedrijf van Bernd Freese Gartenbau gevestigd. Deze kweker is specialist in het telen van hortensia's, chrysanten, de euphorbia en overige vaste planten. Vele honderdduizenden planten worden daar per jaar gekweekt.