Laatste Nieuwsberichten Prins Maasdijk

Lafis elektropallettruck voor Duijnhove

Duijn-Hove is kweker van potplanten.

Cesab P320 voor transporteur Thomas Boers

Transporteur Thomas Boers bv uit Hoek van Holland vervoert vooral goederen tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk en vice versa. Daarnaast beschikt het bedrijf over een enorme opslagruimte.

Vorkheftruck in huisstijl voor gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf

DULO Asbestverwijdering bv is een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf gevestigd in Honselersdijk en actief in geheel Zuid-Holland. Voor het veilig saneren van asbesthoudende materialen bieden zij een procedure zonder zorgen van het allereerste advies tot en met het vrijgavebewijs.

Bundels buizen van twaalf meter supersnel inladen met Cesab B885

Spuitbedrijf R. v.d. Horst BV uit Poeldijk zocht contact met Prins Maasdijk met de vraag of er nog een pittig truckje te huur was.
Het bedrijf is een professioneel spuit- en schilderbedrijf voor stalen verwarmingsbuizen, kasgoten en constructies in de glastuinbouw en industrie.

Prins Tiger op internationale beurs in Madrid

Fruit Attraction is een internationale beurs in Madrid. Naar verwachting bezoeken 90.000 personen uit 130 landen deze handelsbeurs voor de groente en fruit industrie, in de periode van 22 tot en met 24 oktober 2019.

Heftruck in de RAL kleur van uw logo?

Prins Maasdijk beschikt over een eigen spuiterij en dat biedt de mogelijkheid om een nieuwe vorkheftruck of pallettruck te leveren in de kleur die u wenst. Een kleur passend bij uw huisstijl. Een herkenbare kleur is één,

Salm Boskoop bestelde wederom twee Tigers voor Portugal

Kwekerij Salm Boskoop van de gebroeders Van der Salm uit Boskoop kweekt lavendel in binnen- en buitenland. Twee jaar geleden, in 2017, verlieten twee Prins Tigers XXL al Maasdijk om in Portugal aan het werk te gaan.

Kistenklem voor appeloogst in Kapelle

Ook in het Zeeuwse plaatsje Kapelle is nu het oogstseizoen in volle gang. De appels van Slabbekoorn Fruit moeten geplukt worden. Samen met seizoenarbeiders moet er op 65 hectare boomgaard de oogst worden binnengehaald.

Zwarte Tiger terreinheftruck in de tent

De Kruijf Tenten B.V. uit het Utrechtse Schalkwijk verhuurt tenten voor onder meer concerten, beurzen, festivals en trouwpartijen. In de begin jaren van het bedrijf werd de oranje witte spantent vervoerd naar feesten op het platteland met een trekker en een aanhanger.