Laatste Nieuwsberichten Prins Maasdijk

Toyota 5 ton vorkheftruck

Bij Sloepen Centrum Uitgeest is het al winter! De tijd voor de winterstalling van sloepen is al begonnen. Voor dit krachtige precisiewerk was behoefte aan een 5 tonner vorkheftruck om de sloepen in de speciale stellingen te zetten.

Cesab stapelaar S214

Vorige week had Prins Maasdijk het genoegen om drie Cesab stapelaars aan een trouwe klant te mogen leveren. De stapelaars met type aanduiding Cesab S214 heffen 1400kg en reiken tot ruim vier meter, 4755mm om heel precies te zijn.

Joey van der Burg twaalf en een half jaar in dienst bij Prins Maasdijk

Jubilaris Joey van der Burg was gisteren, 1 juni 2020, precies 12,5 jaar in dienst bij Prins Maasdijk. Op het parkeerterrein werden de corona-regels zo veel als mogelijk nageleefd en werd Joey letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Joey werkt al langer voor Prins Maasdijk dan de 12,5 jaar,

greep uit Prins Tiger heftruck leveringen mei 2020

Een greep uit de Prins Tiger heftrucks die in de maand mei zullen worden geleverd. Een Prins Tiger XXL 1.0 vorkheftruck in LPG uitvoering gaat naar Flier Systems in Barendrecht.

Toyota occasion heftruck voor Knijnenburg-Zwirs

Knijnenburg-Zwirs Kassensloop uit 's-Gravenzande is specialist in het herstellen van schades aan kassen en het slopen van kassen. Naast kundig en gecertificeerd personeel staat een zeer uitgebreid machine- en wagenpark ter beschikking. Afgelopen week is daar een 2,

Logistiek en starters gaan door

De maatregelen van de overheid om het Covid-19-virus trachten te beheersen heeft een flinke impact. Niet alle bedrijven zijn helemaal stil gevallen. Ook bij Prins Maasdijk gaat het onderhoud en de service door, zij het met de nodige aanpassingen. Verkopen gaan ook door,

Logistiek gaat door

Ondanks de intelligente lockdown die gaande is, gaat ook het logistieke leven door. Weliswaar met de nodige aanpassingen en niet voor elk bedrijf, maar de supermarkten moeten nog steeds bevoorraad worden.

Prins Maasdijk steunt flowerboostchallenge

Op initiatief van de Van der Ende Groep uit Maasdijk is er een #flowerboostchallenge gestart om bedrijven bloemen te laten kopen voor bijvoorbeeld de thuiswerkende medewerkers of voor zomaar iemand die wel een opfleurend bloemetje heeft verdiend.

Prins Tiger met varivork voor Poolse kwekerij

Al meer dan 20 jaar is het Poolse bedrijf Ceres actief binnen de tuinbouwmarkt. Naast de eigen potplantenkwekerij is Ceres ook gespecialiseerd in het leveren van substraten. De grondstoffen worden verkregen uit landen als Sri Lanka, Oekraïne, Wit-Rusland en India.