Laatste Nieuwsberichten Prins Maasdijk

Prins Maasdijk steunt flowerboostchallenge

Op initiatief van de Van der Ende Groep uit Maasdijk is er een #flowerboostchallenge gestart om bedrijven bloemen te laten kopen voor bijvoorbeeld de thuiswerkende medewerkers of voor zomaar iemand die wel een opfleurend bloemetje heeft verdiend.

Prins Tiger met varivork voor Poolse kwekerij

Al meer dan 20 jaar is het Poolse bedrijf Ceres actief binnen de tuinbouwmarkt. Naast de eigen potplantenkwekerij is Ceres ook gespecialiseerd in het leveren van substraten. De grondstoffen worden verkregen uit landen als Sri Lanka, Oekraïne, Wit-Rusland en India.

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus binnen Prins Maasdijk

Bezoekers aan Prins Maasdijk zijn van harte welkom, echter om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan,

Prins Tigers onderweg naar Zwitserland

Op circa 12 km afstand van de plaats Bern in Zwitserland is in het Lindental het plaatsje Boll gelegen. Daar is Arbor AG gevestigd, een dealer van onder meer Prins trucks. Recent vertrokken twee Prins Tiger XL 2.5 ruwterreinheftrucks richting dit in 1962 opgerichte bedrijf.

Bij kassenbouwer KUBO heft men met gemak 4500 kg tot grote hoogte

Familiebedrijf KUBO gevestigd in Monster is al meer dan 70 jaar actief in de glastuinbouw. KUBO loopt als kassenbouwer voorop met duurzame en unieke innovaties. Men investeert continu in verbeteringen en vernieuwingen van complete kasconcepten tot gevels en roeden met rubber en goten.

Tropical Fruit Company neemt extra elektropallettrucks in gebruik

De Tropical Fruit Company (TFC) uit Maasdijk is naar eigen zegge een specialist onder de specialisten. Of een klant van TFC nu vier dozen of vier vrachtwagens nodig heeft gevuld met exotische groenten en fruit, het maakt deze specialist niets uit.

12 mooie Cesab P320 elektropallettrucks voor VGI uit De Lier

Het in 1974 gestarte familiebedrijf Van Geest International is inmiddels een organisatie bestaande uit meer dan 60 medewerkers. Met elkaar leveren zij iedere dag de lekkerste en meest verse groente en fruit aan hun klanten.

Prins Boxers klaar voor 20 procent helling in Australie

In de omgeving van het Australische Melbourne is in de plaats Victoria gevestigd het bedrijf Powerplants Australia. Powerplants Australia is leverancier van tuinbouwtechnologie, in de vorm van producten en diensten. Zij leveren aan klanten die actief zijn in alle sectoren van de tuinbouw.

F.N. Kempen verjongt intern transportvloot

F.N. Kempen gevestigd in Mijdrecht en Hazerswoude is uitgegroeid van boomkwekerij tot een plantenkwekerij op een oppervlakte van 10 hectare. Eigenaar Ad Kempen en zijn twintig vaste medewerkers leveren een uitgebreid assortiment van planten en kruiden aan tuincentra, retail ketens en exporteurs.