Prins Motoren BV

Voor velen zijn Kubota graafmachines een bekend gezicht als het bijvoorbeeld gaat om weg- en waterbouw. Het hart van deze machines is uiteraard een Kubota motor. Prins Motoren bv is de divisie van Prins Maasdijk die met trots importeur is van Kubota motoren.

Dit importeurschap van Kubota motoren biedt machinefabrikanten de mogelijkheid om de wereld befaamde motoren snel toe te passen in hun machines. Naast Nederlandse machinefabrikanten is Prins Motoren er zeer trots op dat zij Atlas Copco België tot haar cliënten mag rekenen.

Prins Maasdijk beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid voorraad nieuwe dieselmotoren, benzinemotoren en gasmotoren, die allen voldoen aan de laatste emissie voorschriften. Daarnaast puilt het magazijn uit van de benodigde originele Kubota onderdelen.

Kubota motoren worden onder andere gebruikt voor het samenstellen van generatorsets. Ook deze generatorsets levert Prins Maasdijk. Het assortiment aggregaten stopt niet bij de toepassingen voor bijvoorbeeld de bouwplaats, maar gaat verder tot noodstroomvoorzieningen voor bijvoorbeeld distributiecentra, ziekenhuizen en datacenters.

Prins Motoren is het aanspreekpunt voor Kubota motoren voor industriële toepassingen.

  • Noodstroomaggregaten van 2200 kVA
  • Generatorsets voor datacenter, kantoren en bouwplaats
  • Dieselmotoren, benzine motoren en LPG motoren van 10 tot 85 kW
  • Generator motoren van 10 tot 42 kW
Contactpagina Prins Motoren
#