Prins Mechanisatie BV

Prins Mechanisatie is de divisie binnen Prins Maasdijk met specialisten in het vinden van logistieke oplossingen voor zowel de GFT-sector als de evenementenbranche.

De karateristieken eigenschappen van de Prins vorkheftrucks doen tuinders en kwekers al decenia lang kiezen om deze ruwterrein heftrucks in te zetten, zowel in als buiten de kas vanwege de geringe insporing in het veld en/of worteldoek.

Ook de evenementenbranche ontdekt al weer geruime tijd de veelzijdigheid van de Prins vorkheftruck. Op de tijdelijke locatie waar tenten en/of tribunes verschijnen is het niet achterlaten van sporen een must. De Prins vorkheftruck is bij uitstek geschikt om het evenemententerrein, zo veel als haalbaar is, te ontzien. Het is niet voor niets dat de kwetsbare zerkenvloer van de Pieterskerk in Leiden bereden wordt met een Prins Elektroheftruck voor het inrichten van het zoveelste te organiseren evenement.

Naast de Prins ruwterrein heftrucks is Prins Mechanisatie tevens aanbieder van de volgende logistieke oplossingen voor intern transport:

  • Industriële heftrucks
  • Magazijntrucks, zoals elektropallettrucks, handpallettrucks, stapelaars, reachtrucks en orderpickers
  • Veegmachines en veegschrobmachines
  • En toepassingen voor vorkheftrucks als speciale potplantenvorken, voorzetapparatuur en weegsystemen.
Contactpagina Verkoop Intern Transport
#